Huh, ensimmäinen kirjoitus. Tässä istun kahvin ja koneen ääressä. Aurinko paistaa ulkona. Hyvä fiilis. Varmaan siksi, kaikista päivistä juuri tänään, päätin avata sanaisen arkkuni netille. Päiväkirjoja on tullut pidettyä, mutta näin 2011 vuoden puolella ajattelin kokeilla tätä bloggaamista. Ihan omaksi iloksi. :)

Aluksi voisi varmaan pistää ylös minkälainen tyyppi täällä typottaa. Koala, 18-vuotias tyttö Helsingin lähiöalueelta vielä vanhempien helmoissa. Tosin sanassa "lähiöalue" on mun mielestä vähän huono kaiku... Tää on ulkona keskustasta, vähän omana maailmanaan. Kesäkuun aikana tosin on edessä muutto Hellsingin ytimeen.

Tykkään kirjoitella aamuisin ja vaikka kuinka painotan "aamukahvia", on mun kahvikupissani aina 5 senttimetriä kahvia ja loput maitoa. Herään aina monta tuntia ennen lähtöä koska tykkään vetelehtiä aamuisin, lueskella muki kädessä, tehdä lihaskuntoa tai lenkkiä, tehdä kaiken ilman kiirettä, kuunnella musiikkia.

Just nyt elämä on aika koulupainotteista kirjoitusten takia. Arkipäivät menee opiskellen. Kun nenä ei ole kiinni kirjassa, otan omaa aikaa ja lähden lenkille tai kävelylle napit korvissa. Viikonloppuna hoidan ahkerammin sosiaalisia suhteita, nään kavereita, käyn niiden kanssa elokuvissa, kaakaolla, juottolassa, pelaamassa Nintendoa, silittämässä niiden kissaa, keikoilla... Tätä perushuttua. :)

En ole tyttömäisin tyttö. Shoppailu ei erityisemmin kiinnosta, ostan sitä mitä tarvitsen, liian korkeilla koroilla en osaa kävellä, rakennekynnet ja tekoripset jätän muille. En ole poikamaisinkaan. En omista tennareita, en osaa pelata jalkapalloa, en ole hyvä telttailija ja säikäytettäessä kiljaisen.

Mutta nyt kutsuis matikankirjat. Keskiviikkohan on tunnestusti karkkipäivä, eli makeeta päivää.

Kirjoitettaessa soi Haloo Helsinki